Rekry: Vastaava sosiaaliohjaaja/tiiminvetäjä

Etsimme RETS-koteihin asumisasioiden edistämisestä innostunutta vastaavaa ohjaajaa/tiiminvetäjää!

Rikoksettoman elämän tukisäätiö RETS on valtakunnallinen vaikuttaja, rikoksilla oireilevien, rikoksista tuomittujen ja heidän läheistensä edunvalvoja, kuntoutuksen asiantuntija sekä tukipalveluiden tuottaja ja kehittäjä.

RETS omistaa 75 hajasijoitettua tukiasuntoa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Asunnot on tarkoitettu rikoksilla oireileville ja rikoksista tuomituille henkilöille. RETS-kodit ovat yksiöitä ja kaksioita tavallisissa kerrostaloyhtiöissä. Asunnon lisäksi tarjoamme asukkaalle sosiaali- ja palveluohjausta asumisen onnistumiseksi.

Etsimme nyt joukkoomme RETS-koteihin vastaavaa sosiaaliohjaajaa, joka samalla toimii tiiminvetäjänä ja lähiesihenkilönä RETSin asunnottomuuden vähentämisen tiimille.

Toivomme paikan täyttyvän nopeasti ja tämän vuoksi haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Vastaavana sosiaaliohjaajana tehtävänäsi on mm.

  • Koordinoida tuetun asumisen toimintaa, esim. sopimusneuvotteluja kuntien kanssa, asumispalveluiden hinnoittelua ja yhteistyötä lähettävien tahojen kanssa.
  • Tuottaa palveluja yhteistyökumppanien kanssa sovituin keinoin, kuten henkilökohtaisin tapaamisin, kotikäynnein ja toimien yhteistyöverkostoissa.
  • Vastata asiakastyön laadusta, resurssoinnista ja asiakasjaosta.
  • Toimia osana Essi-Allianssin asiantuntijatiimiä.
  • Vastata kustannuspaikkojen taloudesta.
  • Muut vastaavan sosiaaliohjaajan tehtävät ja vastuut.

Tiiminvetäjän ja lähiesihenkilön roolissa tehtäviisi sisältyy mm.

  • Henkilöstön tukeminen päivittäisessä toiminnassa​.
  • Uusien työntekijöiden perehdytys ja mm. säännölliset kehityskeskustelut.
  • RETSin toiminnan kehittämiseen osallistuminen osana laajennettua johtotiimiä.

Hakijalta edellytämme ja toivomme

Edellytämme sinulta yli 5 vuoden työkokemusta haastavien asiakkaiden (vakavista rikoksista mm. väkivalta- ja seksuaalirikoksista tuomittujen ja/tai päihtyneiden ja/tai moniongelmaisten asiakkaiden) kanssa työskentelystä sekä kykyä huomioida asiakastyön turvallisuuteen liittyvät asiat. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi Sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto Sosionomi (AMK) sekä lisäksi menetelmäosaaminen esimerkiksi ratkaisukeskeinen työskentelytapa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla erinomaiset tiimityöskentely- ja sosiaaliset taidot, kyky ottaa vastuuta, hallita riskejä ja sietää vaihtelevia ja haastavia tilanteita​.

Tehtävässä tarvitaan myös sosiaalialan palvelujärjestelmän ja huoneiston vuokrausta koskevan lainsäädännön tuntemusta. Eduksi katsotaan kokemus esihenkilötyöstä.

Työntekijälle tarjoamme

Tarjoamme sinulle organisaation, jossa työskennellään ihmisarvoa kunnioittaen ja ennakkoluulottomasti sekä yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa parempaa tulevaisuutta kehittäen. Lisäksi tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Osaavassa n. 40 hengen työyhteisössämme pääset osaksi ainutlaatuisen asiantuntijuuden kokonaisuutta sekä nauttimaan kattavista työsuhde-eduista, kuten laajasta työterveyshuollosta, kulttuuri- ja liikuntaseteleistä sekä hybridityön tuomasta joustavuudesta.

Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä ja Espoon Leppävaarassa, ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Muut työtehtävään liittyvät tiedot:

Työaika: 37,5 tuntia viikko
Työsuhteen kesto: toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti: Helsinki ja Espoo
Palkkaus: Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen ja sijoittuu palkkaluokkaan G28F (3 263,53 euroa – 3 560,30 euroa riippuen kokemuksesta) Tämän lisäksi maksamme tehtäväkohtaista lisää tehtävästä.
Hakuaika: 11.10.2024 – 25.10.2024.
Tehtävän aloitus: mahdollisimman pian

Hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen hr@rets.fi

Lisätietoja antaa Sanna Sunikka 040-5117 999 17.10. klo 10-11 ja 13-14, sekä Annukka Saikkonen 050-4124 309 22.10. klo 10-11 ja 13-14