Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Läheisten ilta 10.9.2024

10.9.2024, 18:00 - 19:30

Nuori äiti pitelee vauvaa sylissä

Miten selvitä kriisistä, kun läheinen tekee rikoksen ja joutuu vankilaan? Millaisia tunteita tilanne voi herättää? Mistä saan tietoa? Kuinka tästä selvitään?

Läheisen vankeustuomioon voi liittyä monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Asiasta puhuminen tai tiedon hankkiminen kuitenkin voi olla vaikeaa.

RETS Rikoksettoman elämän tukisäätiö järjestää verkossa läheisten iltoja, joihin voit tulla anonyymisti kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Läheisten iltoja järjestetään vuonna 2023 neljä kappaletta. Läheisten illoissa RETSin työntekijät alustavat keskustelua eri näkökulmista. Tapahtumat toteutetaan GoTo-sovelluksessa. Osallistua voi nimimerkillä ja kameran käyttö on vapaaehtoista.

Liity mukaan tästä linkistä: https://meet.goto.com/laheiset  

Läheisten illat 2024

13.2. klo 18.-19.30
9.4. klo 18.-19.30
10.9. klo 18.-19.30
12.11. klo 18.-19.30

Tule mukaan!

Liity mukaan tästä linkistä: https://meet.goto.com/laheiset

Jos liityt tapahtumaan tietokoneella/tabletilla, pääset liittymään selaimen kautta (ainakin Chrome). Puhelimella todennäköisesti täytyy ladata ilmainen goto-sovellus, ennen kuin pääset osallistumaan. Liittyessäsi voi valita haluamasi nimimerkin, joka näkyy muille osallistujille. Voit itse valita myös, pidätkö kameraa päällä vai pois.

Palautetta Läheisten illoista:

Kiitos teille ja kaikille, helpotti kun tietää ettei ole yksin 💜 

Vaikka jokaisella on omanlainen tarina ja kokemukset, vertaiselta tuki tuntuu tärkeältä. Joskus tuntuu teennäiseltä jutella ihmisen kanssa kenellä ei ole hajuakaan rikollisesta maailmasta. Tarinat joita ulkopuolisille kerromme kokemuksistamme on vain jäävuoren huippu. 

”RETSin järjestämä läheisten ilta, johon osallistuin netin välityksellä, oli huikea kokemus. Tämä on palvelu, jota kaikkien äitien, isien, siskojen ja veljien pitäisi kokeilla. Saat anonyymisti kertoa avoimesti omista kokemuksistasi ja mitä käyt tai olet läpikäynyt. Saat reaaliajassa jopa tietoa mihin voisit olla yhteydessä. Itse koin voimakkaan tunneryöpyn, minua ymmärrettiin.”

Tiedot

Päivämäärä:
10.9.2024
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtuma tagia:
,