Nuorten toiminta – tule kokeilemaan jotain uutta

Nuorten toiminta tarjoaa päihteettömän kohtaamispaikan, vaihtoehtoista tekemistä, turvallisen ympäristön ja vertaistukea rikos- ja päihdetaustaisille 15-29-vuotiaille.

Autamme myös etuusasioissa ja tarjoamme erilaisia opiskelu- ja työelämävalmiuksia tukeva toimintoja, esimerkiksi kuntouttavaa työtoimintaa.

Nuorten toiminta mahdollistaa myös rangaistuksen suorittamisen valvotun koevapauden, yhdyskuntapalveluksen, valvonta- ja nuorisorangaistuksen aikana.

Tukihenkilötoiminta: RETS-tukihenkilötoiminta tarjoaa pitkäaikaista, yksilöllistä tukea väkivallalla oireileville nuorille jo vankeustuomion aikana.

Kohtaamispaikan ollessa auki Voit tulla kahville ja viettämään aikaa. Noudatamme vallitsevia suosituksia ja ohjeistuksia, joiden mukaisesti suositellaan maskin käyttöä ja hyvän käsihygienian noudattamista

Ruoka-apua tarjolla. Stadin safka toimittaa hävikki kuorman joka keskiviikko. Voit tulla hakemaan ruokatarvikkeita kotiin tai valmistaa aterian paikanpäällä.

Yksilöllistä tukea ja apua saat olemalla yhteydessä ohjaajiin puhelimitse tai tulemalla tapaamaan ohjaajia kohtaamispaikkaan.

Studiolla voit harjoitella biisin tekemistä tai jammailla muuten vaan!

Ryhmätoimintaa viikoittain. Vaihtuvan viikko-ohjelman löydät somesta. Nuorten toiminnan mukana voit esim. lähteä uimaan, kuntosalille, piknikille tai pelaamaan pallopelejä. Voit myös olla mukana kehittämässä toimintaa, sillä olemme aina avoimia ehdotuksille ja lähdemme mieluusti mukaan ideoimaan sekä kokeilemaan jotain uutta.

Somen kautta saat vertaistukea ja vinkkejä vaikka arjenhallintaan tai treenaamiseen, sekä pysyt ajan tasalla uusimmista käänteistä nuorten toiminnassa.

Löydät meidät @retsnuoret Facebookista ja Instagramista.

Whatsapp-ryhmään Toimarin ilmoitustaulu voit liittyä jos haluat kuulla ensimmäisenä ryhmistä ja muusta toiminnasta. Ryhmään pääset liittymään tästä Kutsu WhatsApp-ryhmään

Yhteystiedot

Hanna Myyrä
Vastaava ohjaaja
044 4931355
hanna.myyra@rets.fi

Lilli Linteri
Ohjaaja
044 4938208
Lilli.linteri@rets.fi

Roni True
vertaisohjaaja
044 9017437

 

Lyhyesti

  • Nuorten toiminta tarjoaa yksilöllistä tukea ja apua 15-29 -vuotiaille rikostaustaisille nuorille.
  • Tarjolla mm. musiikkia, liikuntaa ja rentoa yhdessäoloa.
  • Omat tilat ja studio Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Kinaporinkatu 2 D, 3. krs, kulku porttikongin kautta sisäpihalle.
   Jos et löydä, soita!
  • Nuorten toiminnan kohtaamispaikka
   • Auki Ma-Ti 10-15, Ke 10-19:30 ja To-Pe 10-15
   • Poikkeusajoista ilmoitetaan somessa.
   • Jos haluat tulla käymään virallisten aukioloaikojen ulkopuolella, ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan sopiva aika!